Donateur worden?  

Zonder donateurs en sponsoren is het niet mogelijk de ondiepwater mijnenveger Hr. Ms. MAHU varend te houden, de kosten van het in de vaart houden van onze schepen zijn zo hoog, dat wij die zonder de bijdragen van onze donateurs en sponsoren, niet varende kunnen houden. Voor de vrijwilligers is het geen optie "stilligende schepen voor de wal", daarom konden we met de bijdragen van onze donateurs en sponsoren de Hr.Ms. MAHU weer in de vaart brengen.
Het onderhoud aan de oude Dame vergt ook in de toekomst nog heel veel geld. Daarom nodigen we iedereen, die zich op de een of andere manier verbonden voelt met het varend erfgoed en in het bijzonder met die van de Koninklijke Marine, uit om donateur te worden van de Stichting PMT.

In actuele situaties ontvangen de donateurs een nieuwsbrief. Hierin maken we ook melding van onze vaardagen en de eventuele mogelijkheid om als donateur mee te varen.


U kunt al donateur worden vanaf €20,00 per jaar, vul onderstaande gegevens in zodat wij met u contact op kunnen nemen, of door een bijdrage over te maken naar banknummer NL55INGB000557.87.61 t.n.v. Stichting P.M.T.