welkom bij de vrienden van de mahu
 

 Welkom op de website van de HR.MS. MAHU.


 
jneeestdagen te wensen en een voorspoedig en gezond 2017.Welkom 

Op maandag 19 november zullen we vertrekken naar de Oranjewerf waar we gekeurd zullen worden voor het Certificaat van Onderzoek en de benodigde werkzaamheden die daarvoor nodig zijn. zodra bekend is wanneer we terug zijn op onze vaste ligplaats zal dat hier vermeld worden.

Door omstandigheden tw. werkzaamheden aan de MAHU op de Oranjewerf en de daarbij komende keuring voor het Certificaat van Onderzoek,welke goed is gegaan. het overlijden van Loek Versteeg en de ziekte van Hans Abels is het niet mogelijk om de Maritiem Aktueel op het normale tijdstip dat iedereen gewend is uit te brengen, dit zal op een iets later moment gebeuren. Natuurlijk stellen we het op prijs dat u uw donatie wel tijdig overmaakt !.
Onze voorzitter Hans Abels is ongeneeslijk ziek, dit vreselijk bericht kregen wij onlangs. Hij lijdt aan een zeer agressieve vorm van buikvlieskanker, om hem te ontzorgen stelt hij wel kaartjes op prijs of een appje maar liever geen bezoek omdat dit te vermoeiend is.

Op dit moment verblijft Hans nog in het ziekenhuis.


Voor info over de situatie van Hans kunt u bellen met Jakob tel. 0646173816


Hans zijn adres voor een kaartje is een PA.    Crabschuytstraat 102, 1034BL, AmsterdamAls webmaster wil ik iedereen die onze site bezoekt hartelijk danken hiervoor, binnen een jaar 15000 bezoekers is enorm, ga vooral zo door. Onder aan de pagina bevindt zich het gastenboek.

 

 

 

 

Gastenboek

11 berichten op 2 pagina's
Gunnar Jönsson
03-01-17 21:43:41
Een goed 2017 en een behouden vaart wens Ik de MAHU ploeg van uit Zweden en als oud Pollux leerling 5202
Tonen: 5  10   20

Laatst bijgewerkt 09-12-2018


47127


uitreiking certificaten platform varend erfgoed KM